ONZE DIENSTEN

Carnisse Tours kan bus- en minibus verhuur aanbieden voor elke gelegenheid

Carnisse Tours is al jarenlang bekend binnen de bus- en touringcarindustrie. Wij zijn namelijk groot geworden door onze brede mogelijkheden wat betreft het vervoeren van kleine tot middelgrote groepen personen. Het groepsvervoer dat wij vervoeren zal tussen de 9 en 38 personen liggen. Dagelijks kunt u ons tegenkomen door heel Nederland. Om een goed beeld te schetsen welke soort personenvervoer wij veelal rijden, vindt u hieronder een ruim overzicht. Mocht hierbij andere wensen zijn, is dit uiteraard in overleg mogelijk!

Zakelijk vervoer

Vele zakenlieden moeten geregeld door heel Nederland op tijd op een afspraak zijn. Vaak zijn ze niet alleen aangezien conferenties en evenementen vaak in kleine tot middelgrote groepen worden bezocht. Daarnaast is tijd kostbaar voor zakenlieden, directie en managers en kunnen ze tussen de ritten door nog snel even het normale werk hervatten. Ook kunt u gebruik maken van onze ophaal- of terugbrengservice naar bijvoorbeeld een luchthaven, hotel of een station. Kortom Carnisse Tours zorgt ervoor dat u altijd netjes op tijd op uw werkafspraak aanwezig bent.

Evenementen

Bent u van plan om met een groep personen naar een beurs, sportevenement of een festival te gaan? Huur dan een touringcar in van Carnisse Tours waar u met uw hele gezelschap in één keer aankomt op uw bestemming. Dit is naast erg gezellig ook kostenbesparend op benzine en parkeerkosten. Ook bij het bezoeken van festivals hoeft er geen BOB aanwezig te zijn waardoor u met uw hele gezelschap optimaal kunt genieten van alle alcoholische versnaperingen.

Bruiloften

De mooiste dag van uw leven moet tot in de puntjes geregeld zijn en daarbij hoort het vervoeren van uw dierbaren ook zeker bij. Naast dat er voor u als bruidspaar een last van de schouders afvalt, is dit ook zeker voor uw familie en vrienden. Zo hoeft men zich geen zorgen te maken op het moment dat de trouwdag op meerdere locaties plaatsvindt. En hierdoor zal er ook geen vertragingen oplopen in uw draaiboek. Kortom met Carnisse Tours zal uw trouwdag ook echt uw dag zijn!

Personeelsvervoer of schoolreisje

Bij het regelen van een verzorgd bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, training, schoolreisje of teambuilding komt al een hoop kijken. Maar om het feest helemaal compleet te maken kunt u Carnisse Tours inhuren om uw gezelschap van punt A naar punt B te brengen en uiteraard weer terug. Zo kunnen wij gemakkelijk inspelen op al uw wensen. Het inhuren van een vriendelijke, verzorgde touringcar is het begin van een geslaagd bedrijfsfeestje!

Dagtochten en excursies

Is het tijd voor een dagje uit met een groep vrienden, familie, zakenrelaties of kennissen? En wilt u zich met het hele gezelschap tegelijk verplaatsen naar de desbetreffende activiteit? Niet alleen omdat het gezellig is maar ook omdat het u uw gezelschap zo gemakkelijk mogelijk wilt maken? Zoek dan niet verder! Carnisse Tours zorgt ervoor dat uw dagje weg een onvergetelijk dagje weg wordt zonder zorgen. Zo kunt u voor een scherpe prijs, veilig en met een van onze gecertificeerde chauffeur een heerlijk dagje uit!

Taxi

Naast groepsvervoer bieden wij ook de ‘gewone’ taxiritten aan. Ideaal als u een feestje heeft gehad en u heeft een alcoholische versnapering genomen. Of u moet op een bestemming zijn waar het openbaar vervoer niet rijdt.
Verder kunt u onze taxi dienst ook inschakelen voor luchthavenvervoer. Zo hoeft u geen onnodige kosten te maken voor het lang laten parkeren van uw auto op de luchthaven. En zodra u weer terug keert van uw reis staan wij graag voor uw klaar om u weer thuis te brengen.

Vervoer op maat

Wilt u een dagje weg? Maar het openbaar vervoer biedt geen uitkomst, of u bent niet in het bezit van een auto of touringcar? Schakel dan Carnisse tours in! Zo zijn er allerlei mogelijkheden op maat en kunnen wij eigenlijk vrijwel op al uw wensen inspelen. Daarnaast zorgen onze chauffeurs ervoor dat u naast veilig ook comfortabel en op tijd op de desgewenste bestemming aankomt. Heeft u dus specifieke wensen en ziet u deze vervoersoptie hier niet tussen staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor uw vervoer op maat!

Om te reserveren of een offerte te krijgen voor het huren van een Touringcar van Carnisse tours vult u het formulier in het gedeelte Offerte aanvragen in of bel ons op (+31)0850043371.