Personeelsvervoer

Personeelsvervoer laten regelen door Carnisse Tours?

Heeft u een hele grote groep personeelsleden die dagelijks van en naar werk gebracht zou moeten worden? Denk hierbij aan bemaningsleden van luchthavens, scheepvaart of grensautoriteiten waarbij er een stuk gereden moet worden om aan het werk te kunnen? Of heeft u juist maar één personeelslid waarvan u het vervoer moet regelen? Geef dit uit handen en laat Carnisse Tours dit voor u verzorgen. U bespaart hier niet alleen op de reiskosten, maar u denkt ook gelijk aan het milieu. Daarnaast bent u er zeker van dat uw personeel altijd op tijd en veilig aankomt. Tot slot heeft u ook geen grote parkeergelegenheden meer voor de deur nodig, kortom alleen maar voordelen voor zowel u als uw personeelsleden!

Carnisse Tours is niet alleen vervoer!

Naast het tijdig ophalen en wegbrengen van uw personeelsleden, kunt u ons voor nog meer zaken inschakelen. Dit noemen wij ook wel crewservices waarbij wij alle administratieve zaken voor uw crew/personeelsleden waarnemen. Denk hierbij aan het maken van een afspraak voor een tandartsbezoek, dokter, maar ook het regelen van een visum is voor ons niet vreemd. Net zoals een hotelovernachting regelen voor een complete crew. Kortom welke wens u ook heeft, wij regelen alles graag tot in het kleinste detail, zodat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over uw crew/personeelsleden.

Crewchange bij Carnisse Tours

Zit de dienst van uw crew/personeelsleden erop? Dan zorgen wij dat er tijdig een touringcar gereed staat waarbij er direct gewisseld kan worden met andere crew/personeelsleden. Op deze manier bent u bijna geen tijd kwijt aan de dienstwisseling waardoor het werk ook niet stil komt te staan. Kortom het inschakelen van Carnisse Tours is voor u als bedrijf alleen maar een win-win situatie waardoor u snel, veilig en zonder zorgen dit kunt overlaten aan ons. Bij alle diensten die wij verrichten heeft u te maken met een vakkundige chauffeur, die aan alle wettelijke eisen voldoet. Heeft u vragen over onze chauffeurs of over het vervoeren van personeelsleden/crews? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.