ZAKELIJK VERVOER

Zakelijk vervoer naar openbaar vervoer of luchthaven

Zakelijk vervoer

Bent u opzoek naar zakelijk vervoer wat helemaal bij u en/of uw bedrijf past? Dan bent u bij Carnisse Tours aan het juiste adres. Wij regelen voor u alles in de perfectie en zorgen ervoor dat er geen zakelijke afspraak meer gemist wordt. Naast tijdsprecisie staat comfort en veiligheid ook erg hoog bij ons in het vaandel. Omdat wij weten dat tijd kostbaar is voor zakenlieden, directie(leden) en managers kunt u tijdens de rit gerust uw werk hervatten. Zo laten wij tijdig weten wanneer we arriveren op de desbetreffende bestemming, zodat u gereed bent op het moment van arriveren. Op deze manier wordt iedere minuut goed besteed en hoeft u zich niet druk te maken over uw tijdschema. Kortom uw agenda is onze agenda!

Zakelijk vervoer naar de luchthaven

Heeft u een baan waarbij u veel in het buitenland zit, of zijn er vaak gast(en) die speciaal voor uw bedrijf overvliegen naar Nederland? Geen probleem! Wij van Carnisse Tours regelen al het zakelijk vervoer van en naar de luchthaven. Wij brengen of halen u naar ieder gewenste luchthaven binnen Nederland. U hoeft enkel uw vluchtnummer aan ons door te geven en wij zorgen ervoor dat wij tijdig aanwezig zijn. Ook het ophalen van gast(en) werkt op dezelfde wijze. Mochten er vertragingen optreden, ook daar spelen wij op in en zorgen ervoor dat u of uw gast(en) nooit hoeven te wachten.

Zakelijk vervoer naar openbaar vervoer

Uiteraard naast het transfervervoer van en naar de luchthavens binnen Nederland kunnen wij ook transfers aanbieden van en naar treinstations, busstations of cruise terminals. Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze touringcar waarbij u met grote getallen zakenlieden op reis kunt gaan. Ook kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice waardoor u nergens meer aan hoeft te denken en alles tot in de details geregeld wordt.

Kortom voor het zakelijk vervoer binnen Nederland bent u bij Carnisse Tours aan het juiste adres. Wij zorgen er altijd voor dat u tijdig, comfortabel en veilig op de plek van bestemming aankomt. Staat uw zakelijk vervoer hier niet tussen en wilt u graag weten of wij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u uw zakelijke afspraak niet mist!